Dragonfly

  /  Kleding   /  Sweaters en hoodies bedrukken: altijd een goed idee!
blog afbeelding sweaters en hoodies

Sweaters en hoodies bedrukken: altijd een goed idee!

Op zoek naar een ludieke outfit voor een vrijgezellenfeest? Of heb je een belangrijk evenement en wil je jouw bedrijf in de spotlight zetten? Een bedrukte hoodie of sweater biedt uitkomst. De sweaters en hoodies van Dragonfly zijn voor elk doeleinde geschikt. Je kunt de kledingstukken volledig naar eigen wens personaliseren en bedrukken. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Sweaters en hoodies bedrukken voor elke gelegenheid

Een bedrukte sweater of hoodie is een ideaal kledingstuk bij een belangrijk zakelijk evenement, waarbij je graag je bedrijf onder de aandacht wil brengen. Met een mooi bedrijfslogo op de borst of op de rug weet je zeker dat je bedrijf opvalt en herkenbaar is.

Sweaters en hoodies bedrukken is niet alleen zakelijk gezien interessant, ook voor particuliere doeleinden is het zeer geschikt. Bijvoorbeeld voor de organisatie van een vrijgezellenfeest, waarbij je sweaters laat bedrukken met de slogan of naam van jullie vriendengroep. Zo creëer je een echt teamgevoel!

Dat teamgevoel is ook belangrijk op de sportvelden, bij bijvoorbeeld een voetbal- of hockeyteam. Draag je als team allemaal dezelfde bedrukte hoodies of sweaters tijdens de training of een belangrijke wedstrijd, dan geeft dat een gevoel van eenheid. Tegelijkertijd weet je als trainer gemakkelijker je team te vinden op toernooien en grote competities.

De verschillende hoodies van Dragonfly

De hoodies van Dragonfly zijn in verschillende uitvoeringen en materialen verkrijgbaar. We hebben zowel dames- als herenhoodies in ons assortiment. De truien beschikken allemaal over een capuchon en kangoeroezakken. De samenstelling van de hoodies is verschillend. Zo zijn er hoodies die volledig van polyester zijn gemaakt of waar katoen het grootste bestandsdeel is. Welke samenstelling je kiest, is afhankelijk van waar je de hoodie voor wilt gebruiken. Voor sportieve doeleinden is een hoodie van polyester bijvoorbeeld geschikter dan de katoenen variant.

De verschillende sweaters van Dragonfly

Een sweater moet je het gevoel geven dat je erin wilt wonen. Dat zit met de sweaters van Dragonfly wel goed! Deze kleding is gemaakt van 70 procent katoen en 30 procent polyester, waardoor de sweater een extra warm en comfortabel gevoel geeft. De stof is dubbel gebleekt om de kleuren van de sweater nog wat feller te maken. De sweaters zijn alleen in herenmodellen verkrijgbaar. De uitgebreide maat- en kleurkeuze zorgt ervoor dat er altijd wel een trui aan je wensen voldoet.

Sweaters en hoodies bedrukken met logo

Het bedrukken van een sweater of hoodie kan op verschillende manier en op diverse plekken. Ten eerste heb je aan de voorkant van het kledingstuk de optie om een logo of print op de borst of in het midden te plaatsen. Op de mouw heb je keuze uit een print ter hoogte van de schouder of bij het armsgat. En ook op de rug heb je vier verschillende plekken die je kunt bedrukken.

Sweaters en hoodies bedrukken of borduren?

Het voornaamste verschil tussen borduren en bedrukken is dat bij borduren aan de hand van garen een logo of tekst op de trui geborduurd wordt. Kies je voor bedrukken, dan komt de opdruk op het kledingstuk te liggen. Meer over het verschil tussen kleding borduren of bedrukken lees je hier.

Hoodies en sweaters kun je zowel borduren als bedrukken. Door de dikkere stof van sweaters en hoodies behaal je met borduren een mooi resultaat dat ook lang blijft zitten. Dat laatste is handig als je de truien bijvoorbeeld dagelijks draagt als werkkleding. Dan weet je zeker dat het geborduurde logo lang blijft zitten.

Naast het borduren van sweaters en hoodies is ook bedrukken mogelijk. Deze techniek is vooral heel geschikt bij het maken van promotiemateriaal en sportkleding. Doordat deze kleding doorgaans niet intensief gedragen wordt, blijft het drukwerk langer op de kleding zitten.

Waar op letten bij hoodies of sweaters bedrukken?

Als je de knoop hebt doorgehakt en graag bij Dragonfly een hoodie of sweater wil laten bedrukken, is het handig dat je met een paar dingen rekening houdt. Ten eerste moet het logo of tekst die op de trui komt met de juiste aanleverspecificaties aangeleverd worden om een mooie, duidelijke afdruk te realiseren. Alles over de aanleverspecificaties lees je hier.

Welke oplage moet ik kiezen?

Bij Dragonfly kun je zelf de oplage kiezen van het aantal gedrukte sweaters of hoodies die je bij ons bestelt. Of het er nou 5 of 500 zijn, alles is mogelijk. Het is goed om te weten dat de items goedkoper worden als je er meer van bestelt. Deze zogeheten staffelkorting geldt vanaf een bepaald aantal stuks.

Voordelen bij het bedrukken van werkkleding

Als je kiest voor het bedrukken van werkkleding, is het daarnaast zo dat de kosten van het bedrukken van de werkkleding fiscaal aftrekbaar zijn. De voorwaarde die hierop van toepassing is, is dat dat de bedrukking een minimale oppervlakte moet hebben van 70 cm2.

Kom je er niet helemaal uit met het logo of het ontwerp van de sweater? Heb je nog een vraag over het materiaal of ons assortiment? We helpen je graag!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

    Laat een reactie achter: