Bedrijfskleding bedrukken

Bedrukte bedrijfskleding zorgt voor een uniforme uitstraling van jouw organisatie. Bij Dragonfly bieden wij dan ook een zeer uitgebreid assortiment professionele bedrijfskleding aan. Denk daarbij aan polo’s, overhemden en soft shell jassen. Bedrijfskleding bedrukken we volledig naar wens met uiteenlopende ontwerpen van full colour prints tot logo’s en tekst. Bovendien kunnen we bedrijfskleding ook borduren voor een meer luxe uitstraling. Benieuwd hoe we jouw bedrijfskleding bedrukken? Je leest het op deze pagina!

Waarom bedrijfskleding bedrukken?

Het bedrukken van jouw bedrijfskleding met logo of huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en naamsbekendheid van je bedrijf. Goed bedrukte bedrijfskleding is dan ook perfect in te zetten ter promotie van je bedrijf. Naast dat de bedrijfskleding én de bedrukking van topkwaliteit moeten zijn, is ook de pasvorm belangrijk. De kleding moet jouw werknemers comfortabel en netjes zitten. Zó creëer je een uniforme en professionele uitstraling met bedrukte bedrijfskleding.

Bedrijfskleding bedrukken en borduren

Bij Dragonfly maken wij gebruiken van moderne technieken om bedrijfskleding te bedrukken en te borduren. Zo maken we bij het bedrukken van bedrijfskleding gebruik van textieltransfers. Voor het printen van deze transfers hebben wij een gloednieuwe ‘Digital Transfer Printing’-machine in huis. Met deze machine vermengen we kleur met elkaar waardoor we altijd een waarheidsgetrouwe kleur bedrukken op jouw bedrijfskleding.

Ook voor het borduren van bedrijfskleding hebben wij een uniek concept. Vroeger was borduren slechts beperkt tot enkele kleuren. Maar Dragonfly heeft als enige in Nederland een borduurmachine met een draad-kleur-unit. Hiermee voorzien we basisgaren tijdens het borduren van kleur en zélfs kleurverloop. Hierdoor borduren wij elk design óók in full colour. Bedrijfskleding laten borduren is misschien prijstechnisch iets duurder dan bedrijfskleding bedrukken, maar het geeft de kleding wel nét even wat extra cachet mee.

Wat past het beste bij jouw merk of bedrijf? Het laten bedrukken van bedrijfskleding of toch borduren? Laat je adviseren in onze shop te Doetinchem! Kom langs of neem eenvoudig contact op met ons!

Bedrijfskleding bedrukken voor elke branche

Wie bieden een uitgebreid assortiment bedrijfskleding voor vrijwel elke branche. Ons complete aanbod kleding is zowel goed te bedrukken als te borduren. Specifiek op zoek naar bedrukte bedrijfskleding voor de horeca, zorg of promotionele kleding voor een evenement? Dan ben je bij Dragonfly aan het juiste adres!

De hoge kwaliteit van onze kleding én bedrukking zorgen voor een lange levensduur van de bedrijfskleding. Bovendien bieden wij de bedrukte bedrijfskleding aan in zowel dames- als herenmaten. Kleding voor dames heeft natuurlijk een andere pasvorm dan voor heren. Zo kan iedereen comfortabel zijn of haar werk uitvoeren met een professionele uitstraling. Ook bieden wij kleding die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden: uniseks bedrijfskleding. Genoeg keuze dus! We nodigen je dan ook graag uit in onze shop om de kleding eerst te passen alvorens we deze bedrukken. Zo weet je altijd zeker dat je de juiste pasvorm hebt.

Ook voor het bedrukken van werkkleding voor branches zoals offshore, bouw, logistiek of de groensector kun je bij ons uitstekend terecht.

Bedrukte bedrijfskleding bestellen

Bij Dragonfly kun je moeiteloos en snel jouw gepersonaliseerde bedrijfskleding bestellen via onze gebruiksvriendelijke webshop. Twijfel je over de printbaarheid van jouw ontwerp of heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We staan klaar om je te helpen en te adviseren bij elke stap van het bestelproces.

 

Vragen over het bedrukken van bedrijfskleding?

Neem doormiddel van het onderstaande formulier eenvoudig contact op met ons!

  Openingstijden:
  Maandag 08.30 – 17.00
  Dinsdag 08.30 – 17.00
  Woensdag 08.30 – 17.00
  Donderdag 08.30 – 17.00
  Vrijdag 08.30 – 17.00
  Of op afspraak 

  E-mail

  Follow us