Over ons

Welkom bij Dragonfly, je partner voor het borduren en bedrukken van bedrijfskleding en relatiegeschenken. Gevestigd in het prachtige Doetinchem, in de Achterhoek, zijn wij een jong en dynamisch bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige en gepersonaliseerde producten voor jouw bedrijf.

Bij Dragonfly begrijpen we het belang van het creëren van een sterke merkidentiteit en het bevorderen van een professionele uitstraling. Daarom bieden we een breed scala aan op maat gemaakte oplossingen op het gebied van bedrijfskleding en relatiegeschenken. Of het nu gaat om het borduren van jouw logo op polo’s en sweaters of het bedrukken van mokken en pennen met jouw bedrijfsnaam, wij staan klaar om je wensen te vervullen.

Onze passie voor kwaliteit en aandacht voor detail staan centraal in alles wat we doen. We werken samen met een getalenteerd team van ontwerpers en vakmensen die ervoor zorgen dat jouw ontwerpen tot leven komen op de gekozen producten. We streven naar perfectie in elk detail, zodat jouw bedrijfskleding en relatiegeschenken niet alleen functioneel zijn, maar ook een blijvende indruk achterlaten bij je klanten en medewerkers.

Bij Dragonfly geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en streven ernaar om je te voorzien van uitstekende klantenservice. We luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je projecten soepel verlopen, vanaf het eerste contact tot aan de levering van de gepersonaliseerde producten. Jouw tevredenheid staat bij ons altijd voorop.

Het team

Gabriël

Maak kennis met Gabriel, de oprichter van Dragonfly. In 2021 heeft hij met een passie voor kleding, vakmanschap en creativiteit dit bedrijf tot leven gebracht. Gabriel streeft er met Dragonfly naar om bedrijven te voorzien van kwalitatieve bedrijfskleding die opvalt en indruk maakt. Met zijn expertise in zowel bedrukken als borduren, biedt hij een breed scala aan mogelijkheden om de kleding van bedrijven uniek en herkenbaar te maken. Gabriel heeft Dragonfly laten uitgroeien tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van bedrijfskleding en personalisatie. Hij staat altijd klaar om zijn expertise te delen, je te adviseren en te helpen bij het creëren van de perfecte bedrijfsuitstraling voor jouw organisatie.

Tim

Hoi, ik ben Tim, productiemanager bij Dragonfly. Met mijn oog voor detail zorg ik ervoor dat onze borduurafdeling vlekkeloos functioneert. Als expert lever ik hoogwaardige borduursels die voldoen aan al jouw eisen. Ik sta klaar om je te begeleiden bij elke stap van het borduurproces en je te helpen prachtige en duurzame borduurwerken te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op, dan brengen we jouw ideeën tot leven!

Aziz

Maak kennis met Aziz. Met zijn veelzijdige vaardigheden neemt hij de verantwoordelijkheid voor zowel de bedrukkingen als het grafisch ontwerp. Met oog voor detail zorgt hij voor hoogwaardige bedrukkingen, terwijl hij klanten ondersteunt bij het digitaliseren en ontwerpen van hun logo’s. Aziz’s expertise en toewijding dragen bij aan ons vermogen om diverse oplossingen aan te bieden aan onze klanten. Of het nu gaat om het bedrukken of het creëren van een op maat gemaakt ontwerp, Aziz staat klaar om aan jullie verwachtingen te voldoen en een professioneel resultaat te leveren.

Ontdek onze unieke kwaliteiten in bedrijfskleding en relatiegeschenken

Kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit – maak kennis met de troeven van Dragonfly die jou kleding laten stralen.

Kom in contact met ons!

Neem eenvoudig contact met ons op via het onderstaande formulier. Benoem hierin de specificaties van uw aanvraag, zoals het type product, aantallen, maten en afmetingen.

Wij denken graag met je mee! Mocht je vragen hebben of nog niet helemaal weten wat je wilt, neem dan gerust contact met ons op.