Werkkleding bedrukken

Werkkleding bedrukken zorgt voor een professionele uitstraling van jouw merk, bedrijf of organisatie. Daarnaast zorgt bedrukte werkkleding ook voor naamsbekendheid en saamhorigheid. Met kwalitatief bedrukte werkkleding zijn medewerkers hét visitekaartje van je bedrijf. Daarbij is het essentieel dat de bedrukte werkkleding comfortabel is, een goede pasvorm heeft en van betrouwbare kwaliteit is. Daarnaast is het van belang dat bedrukte werkkleding na veelvuldig dragen en wassen er nog altijd representatief uitziet. Bij Dragonfly hebben we kwaliteit dan ook zeer hoog in het vaandel. Benieuwd wat Dragonfly voor jouw bedrijf kan betekenen of hoe we jouw werkkleding drukken? Je ontdekt het op deze pagina!

Waarom werkkleding bedrukken?

Werkkleding is speciale kleding die gericht is op het makkelijker en veiliger werken. Vaak wordt deze werkkleding door een bedrijf of overheid verplicht om enerzijds de veiligheid van de werknemers te garanderen en anderzijds om eenheid uit te stralen. Binnen de werkkleding is er veel mogelijk om je werknemers te beschermen, denk maar aan werktruien, werkjassen, werkshirts, werkbroeken, werkoveralls en nog meer. Al deze werkkleding kan bedrukt worden bij Dragonfly. Of het nu gaat om 5 stuks of 500 stuks, Dragonfly bedrukt met kwaliteit jouw werkkleding.

 

Maar waarom laat je jouw werkkleding bedrukken? Het bedrukken van jouw werkkleding met logo zorgt voor een representatieve uitstraling. De bedrukte werkkleding is immers de promotie van jouw bedrijf. Hoe professioneler de werkkleding hoe beter de indruk op je klanten. Aan de andere kant mag de professionaliteit niet ten koste gaan van de pasvorm. Comfortabele werkkleding is immers zeer belangrijk voor je werknemers. Laat je door Dragonfly adviseren, maak een afspraak of neem een kijkje in de shop te Doetinchem!

Werkkleding bedrukken voor dames en heren

Kleding voor dames heeft een andere pasvorm dan voor heren. Hierdoor bieden wij voor zowel heren als dames werkkleding aan. Op deze manier draagt elke werknemer kleding die bij hem of haar past. Dragonfly bedrukt werkkleding voor geschikt voor vrijwel alle branches in zowel dames- als herenmaten, of het nou gaat om werkjassen, werktruien, werkshirts of werkpolo’s.

 

Naast de werkkleding voor dames en heren bieden wij ook uniseks-modellen. Het voordeel van uniseks werkkleding is dat deze niet gebonden is aan specifieke medewerkers. Zo is bedrukte bedrijfskleding niet afgeschreven bij wisselende werknemers. En dat bespaart natuurlijk kosten!

Online je bedrukte werkkleding bestellen

Het is gemakkelijker dan ooit om werknemers een goede en mooie uitstraling te geven! Of je nu werkkleding wilt bedrukken voor een klein team of grote hoeveelheden bedrukte werkkleding bestelt, Dragonfly kan dit voor elke bedrijfsgrootte en voor elk budget. Het enige wat jij hoeft te doen is de bestelling online doorgeven en wij zorgen ervoor dat de werkkleding met kwaliteit wordt bedrukt. Bekijk onze webshop en laat jouw werkkleding bedrukken!

Tip om je werkkleding goedkoop te bedrukken

Wil jij je werkkleding laten bedrukken? Goed nieuws! In bijna alle gevallen zijn de kosten van het bedrukken van werkkleding fiscaal aftrekbaar. Een voorwaarde is dan wel dat de bedrukking een minimale oppervlakte moet hebben van 70cm2. In dat geval zijn alle kosten fiscaal aftrekbaar. Het bedrukken van je werkkleding kan dus goedkoop en eenvoudig.

Snelle levering van bedrukte werkkleding

Een belangrijk punt bij het bestellen van je bedrukte werkkleding is de levering. Je wilt natuurlijk niet weken op je bestelling wachten, logisch! Dragonfly snapt dit maar al te goed en heeft daarom het hele productieproces in eigen huis. Dit betekent dat wij gelijk aan de slag kunnen en niet afhankelijk zijn van derden. We streven er dan ook naar om na je bestelling zo snel mogelijk te leveren, vaak is dit al binnen 7 dagen!

 

Mocht je bestelling niet op voorraad zijn of dat er onverwachtse problemen ontstaan, dan informeren wij je altijd over de levertijd! Zo ben jij altijd ‘in charge’ en kun je zelf beslissen of je op hierop wilt wachten of dat je een ander product uit wil kiezen. Handig toch?

Vragen over het bedrukken van werkkleding?

Neem eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier, of kom langs in onze showroom in Doetinchem!

  Openingstijden:
  Maandag 08.30 – 17.00
  Dinsdag 08.30 – 17.00
  Woensdag 08.30 – 17.00
  Donderdag 08.30 – 17.00
  Vrijdag 08.30 – 17.00
  Of op afspraak 

  E-mail

  Follow us