Aanleverspecificaties

Ontdek onze aanleverspecificaties voor het bedrukken en borduren van kleding. Leer hoe je je ontwerpen optimaal kunt aanleveren, zodat we de beste resultaten kunnen leveren op jouw kledingstukken. Volg onze richtlijnen voor een perfecte personalisatie!

Hoe bestanden aan te leveren?

Het is belangrijk dat jouw logo de juiste aanleverspecificaties heeft om een mooie duidelijke afdruk te realiseren. Het heeft voldoende pixels nodig voor een scherpe afdruk (minimaal 800px). Onvoldoende pixels zorgen ervoor dat jouw ontwerp minder duidelijk zichtbaar wordt als het gaat verwerken. Voor de programma’s die wij gebruiken is een PDF, AI, EPS of JPG/JPEG bestand verreist. Welk soort bestand precies nodig is hangt af van de wijze waarop jij je logo afgebeeld wilt hebben. Het is belangrijk dat het ‘open’ bestanden zijn die wij kunnen bewerken in onze programma’s. Wil je alleen teksten op je kleding? Dan is een bestand niet nodig en hiervoor kun je een passende folie, lettertype en grootte uitzoeken in onze showroom.

Ook is het belangrijk om de locatie goed door te geven. Bedrukkingen en borduursels kunnen op veel verschillende plekken worden aangebracht. Wanneer een bestelling telefonisch wordt geplaatst is het goed om van te voren na te denken over de locatie van de personalisatie. Op deze manier kunnen wij snel inventariseren wat mogelijk is.

Benieuwd of je logo geschikt is? Neem dan contact met ons op!

Waar moet je opletten bij het aanleveren?

Belangrijke punten bij het aanleveren van ontwerpen:

  1. Rechten: Zorg ervoor dat je de juiste rechten hebt voor alle afbeeldingen, logo’s of tekst die je aanlevert. Het is cruciaal dat je kunt aantonen dat je de wettelijke eigenaar bent van deze rechten.
  2. Geen inbreuk: Vermijd het gebruik van ontwerpen die in strijd zijn met de rechten van anderen. Dit omvat het vermijden van het printen van merken of ontwerpen waarvoor je geen toestemming hebt van de eigenaar.
  3. Wettelijke naleving: Zorg ervoor dat je handelt in overeenstemming met de geldende wetgeving en geen inbreuk maakt op de rechten van derden.

Door ervoor te zorgen dat je ontwerpen voldoen aan deze richtlijnen, kunnen we samen zorgen voor een probleemloze en ethische printervaring.

Vragen?

Neem eenvoudig en vrijblijvend contact op als je vragen hebt over je logo of andere aanleverspecificaties.