Aanleverspecificaties

Ontdek onze aanleverspecificaties voor het bedrukken en borduren van kleding. Leer hoe je je ontwerpen optimaal kunt aanleveren, zodat we de beste resultaten kunnen leveren op jouw kledingstukken. Volg onze richtlijnen voor een perfecte personalisatie!

Hoe bestanden aan te leveren?

Het is belangrijk dat jouw logo de juiste aanleverspecificaties heeft om een mooie duidelijke afdruk te realiseren. Het heeft voldoende pixels nodig voor een scherpe afdruk (minimaal 800px). Onvoldoende pixels zorgen ervoor dat jouw ontwerp minder duidelijk zichtbaar wordt als het gaat verwerken. Voor de programma’s die wij gebruiken is een PDF, AI, EPS of JPG/JPEG bestand verreist. Welk soort bestand precies nodig is hangt af van de wijze waarop jij je logo afgebeeld wilt hebben. Het is belangrijk dat het ‘open’ bestanden zijn die wij kunnen bewerken in onze programma’s. Wil je alleen teksten op je kleding? Dan is een bestand niet nodig en hiervoor kun je een passende folie, lettertype en grootte uitzoeken in onze showroom.

Ook is het belangrijk om de locatie goed door te geven. Bedrukkingen en borduursels kunnen op veel verschillende plekken worden aangebracht. Wanneer u online een product selecteert kunt u de locatie selecteren in onze configurator. Wanneer een bestelling telefonisch wordt geplaatst is het goed om van te voren na te denken over de locatie van de personalisatie. Op deze manier kunnen wij snel inventariseren wat mogelijk is.

Benieuwd of je logo geschikt is? Neem dan contact met ons op!

Waar moet je opletten bij het aanleveren?

De door jou aangeleverde designs mogen niet in strijd zijn met rechten die anderen op dezelfde afbeelding en/of logo hebben. Om een design (logo, tekst, foto ed) te mogen gebruiken is het belangrijk dat jij kunt bewijzen dat je in het bezit bent van de rechten hiervan. Wij mogen dus niet zomaar een (designer)merk op jouw kleding printen zonder toestemming van de eigenaar van dit merk. Met het aanleveren van afbeeldingen bevestig je dat je niet in strijd handelt met geldige wetten en ook niet de rechten van derden schendt. 

Vragen?

Neem eenvoudig en vrijblijvend contact op als je vragen hebt over je logo of andere aanleverspecificaties.

  Openingstijden:
  Maandag 08.30 – 17.00
  Dinsdag 08.30 – 17.00
  Woensdag 08.30 – 17.00
  Donderdag 08.30 – 17.00
  Vrijdag 08.30 – 17.00
  Of op afspraak 

  E-mail

  Follow us