Bedrijfskleding borduren

Geborduurde bedrijfskleding zorgt voor een uniforme uitstraling van jouw organisatie. Bij Dragonfly bieden wij een ruim assortiment professionele bedrijfskleding, zoals polo’s, overhemden en softshell jassen. Onze borduurtechniek maakt het mogelijk om diverse ontwerpen te realiseren, van full colour logo’s tot tekst. Wil je een luxueuze uitstraling? Dan kunnen we ook jouw bedrijfskleding borduren. Benieuwd naar hoe we dit doen? Lees verder op deze pagina!

Waarom bedrijfskleding borduren?

Het borduren van jouw bedrijfskleding met logo of huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en naamsbekendheid van je bedrijf. Geborduurde bedrijfskleding is een krachtige manier om je bedrijf te promoten. Naast de kwaliteit van de kleding en het borduurwerk is ook de pasvorm essentieel. De kleding moet comfortabel en netjes zitten bij jouw werknemers. Op deze manier creëer je een uniforme en professionele uitstraling met geborduurde bedrijfskleding.

Bedrijfskleding borduren: de ultieme uitstraling voor jouw merk

Bij Dragonfly weten we dat het creëren van een onderscheidende uitstraling van groot belang is voor jouw merk of bedrijf. Daarom bieden we naast het bedrukken van bedrijfskleding ook hoogwaardig borduurwerk aan. Met onze geavanceerde borduurtechnieken zorgen we voor een verfijnde en duurzame afwerking van jouw bedrijfskleding.

Waarom zou je kiezen voor geborduurde bedrijfskleding? Allereerst straalt borduurwerk kwaliteit en professionaliteit uit. Het geeft een luxueuze uitstraling aan de kleding, waardoor jouw medewerkers en merk opvallen en indruk maken. Bovendien blijft het borduursel langdurig mooi en kleurvast, zelfs na veelvuldig wassen. Hierdoor investeer je in duurzame bedrijfskleding die lang meegaat en de visuele identiteit van jouw merk versterkt.

Bij Dragonfly maken we gebruik van geavanceerde borduurmachines met een draad-kleur-unit. Hierdoor zijn we in staat om jouw ontwerpen met meerdere kleuren en zelfs kleurverlopen nauwkeurig en gedetailleerd te borduren. Of het nu gaat om complexe logo’s, teksten of emblemen, ons ervaren team zorgt ervoor dat elk detail tot leven komt op de bedrijfskleding.

Twijfel je tussen het bedrukken of borduren van bedrijfskleding? Onze experts staan voor je klaar om je te adviseren over de beste keuze voor jouw specifieke behoeften. Bezoek onze showroom in Doetinchem, waar je onze kwaliteit en vakmanschap zelf kunt ervaren. Of neem eenvoudig contact met ons op via onze website. Samen creëren we een unieke en onvergetelijke uitstraling voor jouw bedrijfskleding.

Borduurwerk voor bedrijfskleding in elke branche

Bij Dragonfly bieden we een divers assortiment bedrijfskleding die perfect geschikt is voor borduurwerk, ongeacht de branche waarin je actief bent. Of je nu op zoek bent naar geborduurde bedrijfskleding voor de horeca, zorgsector, evenementen of andere branches, wij hebben de oplossing voor jou.

Ons hoogwaardige borduurwerk zorgt voor duurzaamheid en een professionele uitstraling van de bedrijfskleding. Bovendien bieden we een ruime selectie aan kledingmaten voor zowel dames als heren, zodat iedereen comfortabel kan werken met een perfect passende outfit. Daarnaast hebben we ook uniseks bedrijfskleding, die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Bij Dragonfly begrijpen we dat de juiste pasvorm essentieel is.

Of je nu werkzaam bent in de offshore, bouw, logistiek of groensector, wij staan klaar om jouw bedrijfskleding te voorzien van hoogwaardig borduurwerk. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw kleding een unieke en gepersonaliseerde uitstraling krijgt, die bijdraagt aan de professionele presentatie van jouw bedrijf.

Geborduurde bedrijfskleding bestellen

Bij Dragonfly kun je moeiteloos en snel jouw gepersonaliseerde bedrijfskleding bestellen via onze gebruiksvriendelijke webshop. Twijfel je over je ontwerp geschikt is voor borduren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We staan klaar om je te helpen en te adviseren bij elke stap van het bestelproces.

 

Vragen over het borduren van bedrijfskleding?

Neem doormiddel van het onderstaande formulier eenvoudig contact op met ons!

  Openingstijden:
  Maandag 08.30 – 17.00
  Dinsdag 08.30 – 17.00
  Woensdag 08.30 – 17.00
  Donderdag 08.30 – 17.00
  Vrijdag 08.30 – 17.00
  Of op afspraak 

  E-mail

  Follow us