Borduren voor een professionele uitstraling

Een geborduurd logo of embleem op een kledingstuk geeft net dat stukje extra herkenbaarheid. Ook in de zoektocht naar een gepersonaliseerd cadeau is een tekst of logo borduren op kleding vaak een schot in de roos. Maar hoe werkt borduren op kleding precies? We leggen je uit hoe Dragonfly te werk gaat en wat onze borduurtechniek zo bijzonder maakt.

Hoe werkt het borduren van kleding?

Vroeger waren de mogelijkheden rondom het borduren van kleding zeer beperkt. Enkele basis kleuren waren maar beschikbaar om te borduren. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden, binnen deze markt is Dragonfly een van de voorlopers. Bij Dragonfly kunnen we je kleding op verschillende manieren borduren. Wij maken gebruik van een 6-kops en een enkel kops borduurmachine.

De speciale borduurmachine die Dragonfly gebruikt, hanteert wit garen in de basis. Tijdens het borduren wordt dit garen gekleurd in de gewenste kleuren van het logo of embleem met een zogeheten ‘draad-kleur-unit’.

Het voordeel is dat deze kleurtechniek geen beperkingen oplevert voor de kleuren of het kleurverloop dat je voor een logo gebruiken wilt. We kunnen alle specifieke kleurvereisten borduren, zelfs full colour logo’s. Zo ben je verzekerd van een nauwkeurige weergave van je bedrijfslogo op de kleding.

Onze ervaren borduurders hebben oog voor detail en zorgen voor hoogwaardige borduurwerken. Of je nu bedrijfskleding, promotiekleding of gepersonaliseerde items nodig hebt, wij staan klaar om je wensen tot leven te brengen. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze borduurservice en maak een blijvende indruk met kwalitatief borduurwerk van Dragonfly.

Wat kan ik laten borduren?

Bij Dragonfly bieden we een veelzijdige borduurservice met eindeloze mogelijkheden. Onze borduurmachine kan alle kleuren prachtig verwerken en we borduren niet alleen kledingstukken, maar ook diverse accessoires. Denk aan het borduren van petten, mutsen en zelfs opstrijkbare badges en emblemen. Voor een optimale resultaat raden we aan om dikke stoffen te gebruiken, zoals sweaters, jassen en broeken.

Met onze borduurtechniek kun je jouw eigen unieke ontwerp creëren. Combineer bijvoorbeeld geborduurde badges met andere druk- en borduurtechnieken die Dragonfly aanbiedt. Laat je creativiteit de vrije loop en geef je kleding en accessoires een persoonlijke touch met hoogwaardig borduurwerk van Dragonfly. Geïnteresseerd in onze borduurtechnieken? Neem dan contact met ons op!

Kleding borduren

Voor het borduren van kleding bieden we bij Dragonfly diverse opties aan. Zo kun je geheel naar eigen wens een polo of T-shirt laten borduren, maar ook het borduren van sweaters, hoodies, vesten en jassen bieden we aan. Neem een kijkje in ons aanbod om te ontdekken of er een kledingstuk tussen zit dat bij je wensen aansluit.

Petten en mutsen borduren

Naast het borduren van kleding, kunnen we met onze borduurmachine ook gemakkelijk petten en mutsen borduren met een gewenst logo. Onze petten en mutsen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en op verschillende plekken kunt u een logo of tekst laten borduren.

Bedrijfskleding borduren

Het borduren van een logo op bedrijfskleding is een verstandige keuze, vooral voor werkjassen en werkbroeken die intensief worden gebruikt. Borduurwerk zorgt ervoor dat het logo langdurig op de kleding blijft zitten, waardoor je lang van de kleding kunt genieten en een duurzame keuze maakt. Bovendien behoudt het logo of embleem een hoge attentiewaarde, waardoor je bedrijf opvalt. Kies voor kwalitatief borduurwerk bij Dragonfly en geef je bedrijfskleding een professionele uitstraling die lang meegaat.

Toeleverancier van borduurmachines

Wil je als bedrijf gebruikmaken van onze unieke borduurmachines? Dragonfly is toeleverancier van borduurmachines en helpt graag bedrijven die zelf geen borduurmachine hebben of organisaties die beperkt zijn in het borduren, bijvoorbeeld door een maximaal aantal kleuren. Heb je hier interesse in? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Kleding borduren of bedrukken

Om een logo of tekst op een kledingstuk te plaatsen kun je kiezen tussen twee technieken: borduren of bedrukken. Wat is het verschil tussen de twee? Het grootste onderscheid is dat bij kleding bedrukken het logo op de kleding gedrukt wordt door middel van flex- en flockfolies, met textieltransfers of door middel van sublimatie. Het resultaat is een logo dat als het ware op het kledingstuk ligt.

Bij borduren wordt er met een naald en garen een logo op het kledingstuk geborduurd. Daardoor is het logo verweven met de kledingstof en laat het minder snel los. Ook naar meerdere keren wassen ben je er met een geborduurd logo van verzekerd dat de garen goed vast blijven zitten. Bovendien verkleurt het garen niet, waardoor het kledingstuk met geborduurd logo zijn attentiewaarde goed behoudt. Alle bovenstaande factoren maakt dat het borduren van kleding duurzamer dan het bedrukken van kleding.

Vragen?

Neem eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier, of kom langs in onze showroom in Doetinchem!

  Openingstijden:
  Maandag 08.30 – 17.00
  Dinsdag 08.30 – 17.00
  Woensdag 08.30 – 17.00
  Donderdag 08.30 – 17.00
  Vrijdag 08.30 – 17.00
  Of op afspraak