Kleding borduren

Een geborduurd logo of embleem op een kledingstuk geeft net dat stukje extra herkenbaarheid. Maar hoe werkt borduren op kleding precies? Bij dragonfly maken wij het borduren van kleding eenvoudig door 5 simpele stappen.

In 5 stappen uw kledingstuk laten borduren

Bekijk ons ruime assortiment producten of lever zelf uw eigen kleding aan.

Kies de positie waarop u wilt borduren

Wij bieden standaard de 8 meest voorkomende posities aan maar hiernaast is het ook mogelijk om in overleg tot een maatwerk oplossing te komen!

Upload uw design

Het bestand dat u aanlevert zetten wij om naar een borduurkaart. Het maken van een borduurkaart is het digitaliseren van uw borduurlogo of borduurtekst. Bij Dragonfly staat uw tevredenheid voorop. Wij begrijpen dat uw logo of afbeelding uniek is, en daarom gaan we graag een stap verder om ervoor te zorgen dat het resultaat perfect aansluit bij uw wensen. Heeft uw ontwerp veel kleurverloop? Geen zorgen! Onze speciale borduurmachine zorgt ervoor dat zelfs de meest gedetailleerde ontwerpen met precisie worden gereproduceerd. Uw creativiteit kent geen grenzen, en dat geldt ook voor onze mogelijkheden. Laat ons uw visie tot leven brengen, met vakmanschap en zorg die u verdient.

Wij sturen u een digitaal voorbeeld

Binnen 2 dagen ontvangt u van ons een digitaal voorbeeld. Hierop ziet u hoe uw product eruit komt te zien. Zo weet u altijd wat u kan verwachten.

Wij starten met borduren

Nadat u het digitale voorbeeld hebt goedgekeurd starten wij de productie en maken wij uw order gereed. U ontvangt de geborduurde kleding binnen 7 werkdagen.

De beste producten om te borduren

Borduren is mogelijk op vrijwel alle stoffen en ondergronden. Hieronder ziet u onze favoriete producten om op te borduren.

Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn!

We staan klaar om u te helpen met uw wensen en behoeften.

  Hoe werkt het borduren van kleding?

  Vroeger waren de mogelijkheden rondom het borduren van kleding zeer beperkt. Enkele basis kleuren waren maar beschikbaar om te borduren. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden, binnen deze markt is Dragonfly een van de voorlopers. Bij Dragonfly kunnen we uw kleding op verschillende manieren borduren. Wij maken gebruik van een 6-kops en een enkel kops borduurmachine.

  De speciale borduurmachine die Dragonfly gebruikt, hanteert wit garen in de basis. Tijdens het borduren wordt dit garen gekleurd in de gewenste kleuren van het logo of embleem met een zogeheten ‘draad-kleur-unit’.

  Het voordeel is dat deze kleurtechniek geen beperkingen oplevert voor de kleuren of het kleurverloop dat u voor een logo wilt gebruiken. We kunnen alle specifieke kleurvereisten borduren, zelfs full colour logo’s. Zo bent u verzekerd van een nauwkeurige weergave van uw bedrijfslogo op de kleding.

  Onze ervaren borduurders hebben oog voor detail en zorgen voor hoogwaardige borduurwerken. Of u nu bedrijfskleding, promotiekleding of gepersonaliseerde items nodig heeft, wij staan klaar om uw wensen tot leven te brengen. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze borduurservice en maak een blijvende indruk met kwalitatief borduurwerk van Dragonfly.

  Bedrijfskleding borduren

  Het borduren van een logo op bedrijfskleding is een verstandige keuze, vooral voor werkjassen en werkbroeken die intensief worden gebruikt. Borduurwerk zorgt ervoor dat het logo langdurig op de kleding blijft zitten, waardoor u lang van de kleding kunt genieten en een duurzame keuze maakt. Bovendien behoudt het logo of embleem een hoge attentiewaarde, waardoor uw bedrijf opvalt. Kies voor kwalitatief borduurwerk bij Dragonfly en geef uw bedrijfskleding een professionele uitstraling die lang meegaat.

  Openingstijden:
  Maandag 08.30 – 17.00
  Dinsdag 08.30 – 17.00
  Woensdag 08.30 – 17.00
  Donderdag 08.30 – 17.00
  Vrijdag 08.30 – 17.00
  Of op afspraak