Hoe werkt het?

Bij Dragonfly maakt het niet uit of je 5 of 500 kledingitems besteld. Wij werken voor grote en minder grote bedrijven maar ook voor particulieren. Elke bedrukking ontwerpen en maken we met de grootste zorgvuldigheid gereed. Wij houden van transparantie. In ons pand in Doetinchem laten wij je daarom graag zien hoe we te werk gaan. Bestellingen op afstand zijn uiteraard ook geen probleem. Of je nu een t-shirt, polo, hoodie, trui, jas of bodywarmer nodig hebt, wij hebben een ruim assortiment van alles in huis.

In onze shop

Jij kunt je kleding uitzoeken in onze kledingshop waar pasmodellen in alle maten aanwezig zijn. Zo ben je altijd gegarandeerd van een goede pasvorm. Daarna gaan we samen bekijken op welke manier jij je kleding wilt personaliseren voor je bedrijf of voor jezelf. Jij bepaalt zelf welke techniek het beste bij jou en je budget past. Daarna gaan we alle kleding bestellen en bedrukken, op de manier hoe jij het voor ogen hebt.

Heb je als ondernemer meerdere medewerkers in dienst of wisselt jouw medewerkersbestand met regelmaat? Je hoeft voor deze medewerkers nooit meer kleding op voorraad te hebben. Zij kunnen gewoon langskomen om de kleding te passen in onze shop en wij zorgen ervoor dat jouw logo ‘vers’ geprint wordt en daardoor altijd voorradig is zodat de kleding binnen no-time gereed is om te dragen. Maar ook de particulier is goed af bij ons. Je kunt ook 1 of meerdere kledingstukken bestellen en er zeker van zijn dat de maat goed is.

Tip!

Het aanschaffen van bedrijfskleding is fiscaal aftrekbaar. Dit mag als er 70 cm2 van de kleding is bedekt met jouw logo. In praktijk komt dit meestal overeen met 2 logo’s. Bijvoorbeeld een borst- en een ruglogo.  

Bekijk onze corporate video

Vragen?

Openingstijden:
Maandag 08.30 – 17.00
Dinsdag 08.30 – 17.00
Woensdag 08.30 – 17.00
Donderdag 08.30 – 17.00
Vrijdag 08.30 – 17.00
Of op afspraak 

E-mail

Follow us