Werkkleding borduren

Het borduren van werkkleding zorgt voor een professionele uitstraling van jouw merk, bedrijf of organisatie. Met kwalitatief geborduurde werkkleding worden jouw medewerkers het visitekaartje dat vertrouwen en expertise uitstraalt. Daarnaast draagt borduurwerk bij aan naamsbekendheid en creëert het een gevoel van saamhorigheid binnen het team.

Bij Dragonfly hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze geborduurde werkkleding is niet alleen comfortabel en heeft een goede pasvorm, maar blijft ook na veelvuldig dragen en wassen representatief en mooi. Met onze expertise en geavanceerde borduurtechnieken kunnen we jouw werkkleding voorzien van hoogwaardig en op maat gemaakt borduurwerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het borduren van werkkleding voor jouw bedrijf? Ontdek meer op deze pagina en laat je inspireren door de mogelijkheden die Dragonfly te bieden heeft. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw gepersonaliseerde werkkleding.

Waarom werkkleding borduren?

Werkkleding is essentieel voor het vergemakkelijken en veilig uitvoeren van werkzaamheden. Het biedt bescherming en straalt eenheid uit binnen jouw bedrijf. Bij Dragonfly kunnen we al jouw werkkleding van hoogwaardig borduurwerk voorzien, of het nu gaat om werktruien, werkjassen, werkshirts, werkbroeken, werkoveralls en meer. Of je nu 5 stuks of 500 stuks nodig hebt, wij zorgen voor kwalitatief borduurwerk op jouw werkkleding.

Maar waarom zou je kiezen voor het borduren van jouw werkkleding? Het borduurwerk met jouw logo of merk zorgt voor een representatieve uitstraling. Het maakt jouw werkkleding een krachtig promotiemiddel voor jouw bedrijf. Een professionele uitstraling maakt indruk op klanten, terwijl een goede pasvorm en comfort van de werkkleding essentieel zijn voor het welzijn van jouw medewerkers.

Laat je door Dragonfly adviseren en maak een afspraak of bezoek onze shop in Doetinchem. Ontdek de mogelijkheden en kwaliteit van het borduren van werkkleding voor een professionele uitstraling die indruk maakt.

Werkkleding borduren voor dames en heren

Bij Dragonfly begrijpen we dat kleding voor dames een andere pasvorm heeft dan voor heren. Daarom bieden wij werkkleding aan die specifiek is ontworpen voor zowel dames als heren. Op deze manier zorgen we ervoor dat elke werknemer kleding draagt die perfect bij hen past. Of het nu gaat om werkjassen, werktruien, werkshirts of werkpolo’s, Dragonfly kan werkkleding borduren die geschikt is voor vrijwel elke branche en beschikbaar is in zowel dames- als herenmaten.

Naast de werkkleding voor dames en heren, bieden we ook uniseks-modellen aan. Het voordeel van uniseks werkkleding is dat deze niet specifiek gebonden is aan individuele medewerkers. Dit betekent dat bedrukte bedrijfskleding niet verloren gaat wanneer er sprake is van wisselingen in het personeelsbestand. Dit bespaart natuurlijk kosten en zorgt voor een efficiënt gebruik van de kleding.

Online je bedrukte werkkleding bestellen

Bij Dragonfly is het nu gemakkelijker dan ooit om je werknemers een professionele en stijlvolle uitstraling te geven! Of je nu werkkleding wilt laten borduren voor een klein team of grote hoeveelheden bestelt, Dragonfly biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk bedrijf en budget. Het enige wat je hoeft te doen is je bestelling online plaatsen en wij zorgen voor hoogwaardig borduurwerk op jouw werkkleding. Ontdek onze webshop en laat jouw werkkleding vakkundig borduren!

Tip om je werkkleding goedkoop te borduren

Wil jij je werkkleding laten borduren? Goed nieuws! In bijna alle gevallen zijn de kosten van het borduren van werkkleding fiscaal aftrekbaar. Een voorwaarde is dan wel dat het borduursel een minimale oppervlakte moet hebben van 70cm2. In dat geval zijn alle kosten fiscaal aftrekbaar. Het borduren van je werkkleding kan dus goedkoop en eenvoudig!

Snelle levering van bedrukte werkkleding

Bij het bestellen van je geborduurde werkkleding is snelle levering van essentieel belang. Bij Dragonfly begrijpen we dit volledig en daarom hebben we het gehele productieproces in eigen beheer. Dit stelt ons in staat om direct aan de slag te gaan, zonder afhankelijk te zijn van externe partijen. Ons streven is om je bestelling zo snel mogelijk te leveren, vaak al binnen 7 dagen!

Mocht een item onverhoopt niet op voorraad zijn of zich onvoorziene problemen voordoen, dan informeren we je altijd over de verwachte levertijd. Zo behoud jij de controle en kun je zelf beslissen of je wilt wachten of eventueel een alternatief wilt kiezen. Wel zo handig, toch?

Vragen over het borduren van werkkleding?

Neem eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier, of kom langs in onze showroom in Doetinchem!

  Openingstijden:
  Maandag 08.30 – 17.00
  Dinsdag 08.30 – 17.00
  Woensdag 08.30 – 17.00
  Donderdag 08.30 – 17.00
  Vrijdag 08.30 – 17.00
  Of op afspraak 

  E-mail

  Follow us