Dragonfly

  /  Kleding   /  Sportshirt laten bedrukken: voor écht teamgevoel
Sport T-shirt dames

Sportshirt laten bedrukken: voor écht teamgevoel

Met een eigen ontworpen sportshirt kan je alle kanten op. Of het nou gaat om een bedrijventoernooi of een voetbalwedstrijd met vrienden, met een zelfontworpen sportshirt heb je direct een teamgevoel. En het mooiste van alles: het bedrukken van een sportshirt is ook nog eens super eenvoudig! We zetten alle mogelijkheden voor je op een rij.

Sportkleding bedrukken

Bij Dragonfly bieden we diverse mogelijkheden voor het bedrukken van sportkleding. Of het nou gaat om een grote oplage of om slechts een paar exemplaren: alles is mogelijk. Bedrukte sportshirts kunnen een uitkomst bieden bij een grootschalig bedrijventoernooi of wanneer je als bedrijf graag een sportclub wilt sponsoren. Maar ook voor een recreantenteam of vriendenweekend geeft een gepersonaliseerd sportshirt net dat beetje extra. Eén ding is zeker: met bedrukte sportkleding maak je het team compleet.

Voetbalshirt bedrukken

Bij het bedrukken van een voetbalshirt kun je alle kanten op. Niet alleen is het mogelijk om de naam of logo van een bedrijf op het sportshirt te laten drukken, ook het toevoegen van rugnummers en namen van spelers behoort tot de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat je tijdens een wedstrijd naar de juiste teamgenoot de bal speelt.

Teamkleding bedrukken

Het bedrukken van teamkleding kan volledig volgens een eigen ontwerp. Dit ontwerp kun je     eenvoudig bij Dragonfly aanleveren en wij bedrukken de teamkleding volledig naar jouw wensen. Het bedrukken van teamkleding kan op verschillende plekken. Denk aan het drukken van een logo op de borst of midden op de voorkant van het shirt. Ook de mouwen en rug van het shirt zijn naar eigen ontwerp te bedrukken. Alle opties zie je in onze bestelmodule.

Sportshirts bedrukken: hoe werkt het?

Stap 1: shirt kiezen

Allereerst beginnen we natuurlijk met het kiezen van een model T-shirt. Hierbij bieden we bij Dragonfly keuze uit heren- en damesmodellen. Voor heren hebben we een t-shirt met ronde hals in het assortiment. Dames hebben keuze uit een T-shirt met ronde hals of een poloshirt. De shirts zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je een kleur kan kiezen die het beste bij jullie en team past.

Stap 2: Bedrukking ontwerpen

Misschien heb je al een logo klaarliggen voor op het shirt. Dan is het slechts een kwestie van een plek kiezen voor het ontwerp en het logo aanleveren bij de bestelling. Let daarbij op de aanleverspecificaties die we nodig hebben om het beste resultaat neer te zetten.

Komen er naast een slogan of logo ook rugnummers en bijbehorende namen op de shirts te staan? Maak dan ook alvast een indeling voor de rugnummers en namen en lever deze aan bij de bestelling.

Wil je hulp bij het ontwerpen van het sportshirt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Een team van grafisch ontwerpers staat voor je klaar om met je mee te denken. Voor het bedrukken van een logo of ontwerp heb je ruimschoots keuze in de verschillende kleuren. Dus of je gaat voor een logo in één kleur of een fullcolour ontwerp: alles is mogelijk.

Stap 3: Wij gaan voor je aan de slag!

Nadat de bestelling inclusief het ontwerp bij ons binnen is, gaan we voor je aan het werk. Of het nou gaat om een geplande wedstrijd of een spontaan toernooi, het is belangrijk dat je de teamtenues op tijd in huis hebt. Daar weten we bij Dragonfly wel raad mee. Doordat wij alles zelf in huis doen, kunnen we snel schakelen. We streven ernaar om na het akkoord op de proefdruk jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Sportshirts bedrukken met transferdruktechniek

Bij Dragonfly werken we met een transferdruktechniek voor het bedrukken van sportshirts. Deze methode is populair bij het maken van hoogwaardige en langdurige ontwerpen. Het ontwerp voor jouw sportshirts drukken we hierbij eerst af op speciaal transferpapier om het vervolgens met een hittepersmachine over te brengen naar de stof.

Bedrukte sporttenuess wassen

Aangezien sportshirts doorgaans intensief gebruikt worden, belanden ze ook vaak in de was. De shirts die we bij Dragonfly leveren is van hoge kwaliteit. Om die kwaliteit te behouden is het belangrijk om onze wasvoorschriften te hanteren en daardoor zo lang mogelijk van de shirts te kunnen genieten. Alle wasvoorschriften vind je hier.

Sweaters en hoodies bedrukken of borduren?

Het voornaamste verschil tussen borduren en bedrukken is dat bij borduren aan de hand van garen een logo of tekst op de trui geborduurd wordt. Kies je voor bedrukken, dan komt de opdruk op het kledingstuk te liggen. Meer over het verschil tussen kleding borduren of bedrukken lees je hier.

Meer weten over sportkleding bedrukken?

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen over het bedrukken van sportshirts? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

    Laat een reactie achter: