Dragonfly

  /  Kleding   /  Stijlvolle bodywarmers bedrukken van kwaliteit
Stijlvolle bodywarmers bedrukken van kwaliteit

Stijlvolle bodywarmers bedrukken van kwaliteit

Even snel naar buiten om iets uit de auto te pakken of een middagje promotiewerk doen in de buitenlucht. Wat je buitenactiviteit ook is, een bodywarmer geeft je buiten net wat meer warmte en comfort. Bij Dragonfly kun je een bodywarmers bedrukken met logo voor je bedrijf of evenement. Wie wil nou niet een stijlvolle bedrukte bodywarmer? 

Het nut van een bodywarmer

De bodywarmer roept in eerste instantie misschien wat nostalgie op. Iedereen droeg vroeger een bodywarmer. De afgelopen jaren heeft de bodywarmer een comeback gemaakt en is het kledingstuk weer helemaal terug.

De bodywarmer lijkt door zijn mouwloze ontwerp misschien niet functioneel, maar niets is minder waar. Je draagt de bodywarmer als een vest over lichte onderkleding of als een extra laag warmte. Op die manier kun je je lichaamswarmte beter op temperatuur houden. De bodywarmer is door zijn combinatie van functionaliteit en stijl een onmisbaar item in je kledingkast.

Wanneer draag je een bodywarmer?

De bodywarmer is het hele jaar door je beste vriend. In het najaar houdt de bodywarmer wind en water buiten en dient het kledingstuk als perfecte jas tijdens een wandeling of buitenactiviteit. In de winter de bodywarmer ideaal over een dik fleecevest als extra windafwerende laag om zo je lichaam extra warm te houden. Als in het voorjaar de eerste zonnestralen door de wolken schijnen, maar het nog net wat te fris is, kun je met een bodywarmer prima naar buiten. ’s Zomers kun je de bodywarmer gebruiken als zomerjas voor de koelere zomeravonden.

Waarom bodywarmers bedrukken?

Niet alleen is een bodywarmer handig in alle jaargetijden, het is ook het uitgelezen kledingstuk voor vele evenementen en buitenactiviteiten. Een bodywarmer geeft net dat extra beetje comfort en warmte buiten. Tegelijkertijd heb je met een bodywarmer meer bewegingsvrijheid dan een normale jas, doordat je geen mouwen hebt. Wil je een bodywarmers bedrukken voor promotionele doeleinden of voor extra zichtbaarheid van je bedrijf? Dan ben je bij Dragonfly aan het juiste adres. Bij ons is het mogelijk om bodywarmers te laten bedrukken en borduren.

Bodywarmers bedrukken: zo werkt het

Bodywarmers bedrukken kan op verschillende manieren. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze over de bedrukking of het type bodywarmer dat je wilt laten bedrukken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom.

Ons assortiment bodywarmers

Bij Dragonfly hebben we verschillende bodywarmers in ons assortiment. We beschikken over bodywarmers voor dames en heren en bieden bodywarmers van diverse materialen aan. Zo hebben we onze dikke gevoerde bodywarmers met een voering van 100 procent nylon en een isolatie van 100 procent polyester. Deze bodywarmers zijn erg geschikt voor de winter. Ga je toch liever voor een bodywarmer voor alledaags gebruik? Kijk dan eens naar onze Zepelin-collectie.

Bodywarmers bedrukken: de mogelijkheden

Een bodywarmer met een bedrukt logo of tekst geeft extra attentiewaarde voor uw bedrijf of evenement. De beste plekken om een bodywarmer te bedrukken zijn op de borst of op de rug van het kledingstuk. Je hebt hier keuze uit de rechter- en linkerborst van de bodywarmer en links, rechts, midden of hoog op de rug. Zo kun je de bodywarmer helemaal personaliseren naar eigen smaak met een logo of tekst naar keuze.

Bodywarmers bedrukken online

Als je een keuze hebt gemaakt voor een model bodywarmer en weet waar de bedrukking moet komen, kun je de bedrukte bodywarmers online bestellen. Geef je bestelling online door en wij gaan voor je aan de slag. Bodywarmers bedrukken doen we zelf. Zo kunnen we bij Dragonfly niet alleen hoge kwaliteit waarborgen, maar ook snel leveren!

Bedrukte bodywarmer als bedrijfskleding

Wil je een bedrukte bodywarmer graag als bedrijfskleding inzetten? Dat is goed nieuws! In bijna alle gevallen zijn de kosten van het bedrukken van werkkleding fiscaal aftrekbaar. De enige voorwaarde is dat de bedrukking een minimale oppervlakte moet hebben van 70 cm2.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

    Laat een reactie achter: