Dragonfly

  /  Kleding   /  Pet bedrukken met eigen logo of tekst

Pet bedrukken met eigen logo of tekst

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk of cadeau? Dan is een pet bedrukken met een logo of gepersonaliseerde tekst een schot in de roos. Een bedrukte pet kan ook de ideale aanvulling zijn op de outfit van een sportteam of voor herkenbaarheid zorgen voor een bedrijf. Je merkt het al: met een bedrukte pet kun je alle kanten op.

Pet bedrukken: genoeg keuze

Een pet is niet zomaar een pet. Bij Dragonfly hebben we verschillende soorten en maten. We hebben de standaard pet met een voorgebogen klep, maar ook vind je de snapback in ons assortiment. Dit model is met name populair onder een jonger publiek. Naast het model van de pet hebben we ook nog keuze uit petten met mesh. Deze gaatjesstof zorgt voor extra draagcomfort.

Een pet bedrukken als relatiegeschenk

Wil je een origineel relatiegeschenk sturen, maar zoek je nog naar het juiste cadeau? Met een gepersonaliseerde pet zit je altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan een pet met daarop de naam of logo van het bedrijf geborduurd of gedrukt. Een bedrukte pet als relatiegeschenk geven kan al vanaf een kleine oplage. Het cadeau maakt de pet niet alleen persoonlijk, maar ook herkenbaar. De boodschap wordt namelijk op ooghoogte gelezen. Mooier kan bijna niet.

Een bedrukte pet voor teamgevoel

Het geeft een verbonden gevoel als iedereen met dezelfde pet rondloopt. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsteam dat voor een beursdag of ander evenement met dezelfde petjes rondloopt waar het bedrijfslogo mooi op prijkt. Of een vrijgezellendag waarbij iedereen een pet in hetzelfde thema draagt. Dat verbindt en heeft tegelijkertijd een zekere attentiewaarde en herkenning.

Een pet bedrukken of borduren?

Bij Dragonfly bieden we de optie om petten te borduren en te bedrukken. Welke techniek je kiest, ligt geheel aan het resultaat dat je beoogt te behalen.

Een pet bedrukken

Het bedrukken van een pet is erg geschikt als je bijvoorbeeld een foto of zelf ontworpen afbeelding op de pet wilt drukken. De kleuren die je op het beeldscherm ziet, zijn dezelfde kleuren als je op de pet terugziet. Bedrukken is bovendien goedkoper dan borduren, simpelweg omdat deze techniek lagere productiekosten heeft. Een pet bedrukken is mogelijk vanaf kleine hoeveelheden.

Een pet borduren

Petten lenen zich uitstekend voor het borduren van een logo of tekst. Met borduren gaat het garen door de pet heen, waardoor je zeker weet dat het logo goed aan de stof vastzit. Petten worden veelal in de zon gedragen en aangezien borduurgaren niet verkleurt weet je zeker dat de pet er ook na lang gebruik nog steeds mooi uitziet. De borduurmachines die Dragonfly gebruikt kunnen alle kleuren garen produceren die jij graag in het logo terug zou willen zien.

Een bedrukte pet online bestellen

Wil je graag bij Dragonfly bedrukte petten bestellen? Kies dan online uit ons assortiment de pet van jouw keuze. Bepaal waar je het logo of de tekst wilt hebben en vraag een offerte aan of bestel de petten direct. Het voordeel van Dragonfly is dat wij in eigen huis onze kleding bedrukken. Daardoor kunnen we een hoge kwaliteit bieden en tegelijkertijd ook snel leveren.

De prijs van een pet bedrukken of borduren

Bij zowel het bedrukken als borduren geldt: hoe groter de oplage van het aantal petten, hoe voordeliger de prijs wordt. Bedrukken blijft uiteindelijk goedkoper, al neemt het niet weg dat borduren mooie kansen biedt. Elke opdracht vergt maatwerk om het beste resultaat te halen.

Heb je nog vragen over het bedrukken of borduren van petten?

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

    Laat een reactie achter: