Dragonfly

  /  Kleding   /  Dit is waarom polo’s zeer geschikt zijn om te bedrukken

Dit is waarom polo’s zeer geschikt zijn om te bedrukken

Bij de zoektocht naar een gepersonaliseerd kledingstuk of nieuwe bedrijfskleding, ben je al snel geneigd te kiezen voor een polo. Maar wat maakt de keuze voor een polo bedrukken nou zo aantrekkelijk? Wat zijn de verschillen en voordelen van het bedrukken of borduren van Polo’s. We leggen graag alle mogelijkheden aan je voor.

Waar komt de polo vandaan?

Het poloshirt is ongeveer honderd jaar oud. Het kledingstuk is in de jaren twintig van de vorige eeuw ontworpen speciaal voor de tennissport. Ontwerper van het shirt is de Franse tenniskampioen René Lacoste, bekend van het gelijknamige merk. Kenmerkend voor de polo zijn de korte (geribde) mouwen en een kraag die vergelijkbaar is met die van een overhemd.

Pas in de jaren zestig werd de polo steeds vaker ook als vrijetijdskleding gedragen. Tot op de dag van vandaag wordt de polo nog altijd gezien als een net kledingstuk dat zowel in de sport als daarbuiten gedragen kan worden.

Wat maakt het poloshirt populair?

De polo is zeer populair omdat het vrijwel in elke kledingkast een essentieel kledingstuk is. De reden daarachter is simpel: de polo kan gedragen worden op formele en informele gelegenheden en bijvoorbeeld ook als sportkleding. Dat maakt de polo een veelzijdig en kledingstuk die je vrijwel altijd aan kunt trekken.

Daar komt nog bij dat polo’s doorgaans van een comfortabele, duurzame stof gemaakt zijn. Een poloshirt zit lekker en dat verhoogt het draagcomfort en zorgt ervoor dat je een polo al snel als een van je favoriete kledingstukken zal bestempelen. En ze gaan nog lang mee ook!

Polo bedrukken of borduren bij Dragonfly

Bij Dragonfly zijn we gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van polo’s. Wij beschikken over een breed assortiment polo’s in allerlei soorten, kleuren en maten.

De volgende type polo’s hebben wij in ons assortiment

Waarom een polo bedrukken?

Ben je op zoek naar nieuwe bedrijfskleding waar je het logo van het bedrijf zichtbaar en herkenbaar op terug wil laten komen? Dan biedt het bedrukken van polo’s uitkomst. Met een bedrukte polo weet je zeker dat je personeel goed en verzorgd voor de dag komt en je bedrijf een professionele, uniforme uitstraling heeft.

Niet alleen geeft een bedrukte polo een herkenbare uitstraling naar buiten toe, de polo’s van Dragonfly zitten ook nog eens comfortabel. Dat maakt werken in een bedrijfspolo ook voor werknemers erg prettig.

Wat is het voordeel van een polo bedrukken?

Of het nou gaat om een groot logo of juist een klein gedetailleerd logo, met het bedrukken van een polo is het logo of de tekst altijd duidelijk leesbaar. De kleuren die je op het beeldscherm ziet, komen één op één overeen met het uiteindelijke resultaat. Daarnaast kan een polo met bedrukking goed tegen de wasmachine en droger. Een fijne bijkomstigheid als je het kledingstuk voor werk draagt en regelmatig in de was doet.

Waarom een polo borduren?

Zoek je een geschikt shirt voor wat formelere gelegenheden? Dan is het borduren van het logo op de polo een goede keuze. Borduren geeft namelijk een nettere uitstraling en een borduring beweegt gemakkelijk mee met de stof.

Wat is het voordeel van een polo borduren?

Doordat de borduurgaren door de stof heen gaan, zit het logo goed vast aan het kledingstuk. Ook als de polo al meerdere keren gewassen is, blijft het geborduurde logo nog net zo goed op de polo zitten als na de eerste keer dragen. Een ander voordeel is dat het borduurgaren niet verkleurt, waardoor de attentiewaarde van het logo lang behouden blijft.

T-shirt bedrukken als bedrijfskleding

Een logo, embleem of tekst heeft voor bedrijfskleding een andere functie. Ook hier is het van belang dat het logo zichtbaar is en attentiewaarde heeft. Tegelijkertijd moet het ook zorgen voor een professionele uitstraling en voldoet in veel gevallen een bescheiden logo op de borst of mouw. Omdat bedrijfskleding bijna dagelijks gedragen wordt, is draagcomfort extra belangrijk. Een T-shirt van goede kwaliteit is dan ook raadzaam. Niet alleen omdat het lekkerder zit, ook gaan de T-shirts langer mee.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

    Laat een reactie achter: