Dragonfly

  /  Tips   /  Bedrukte kleding als origineel relatiegeschenk voor de feestdagen
origineel relatiegeschenk

Bedrukte kleding als origineel relatiegeschenk voor de feestdagen

Wil jij je medewerkers bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar? Of zoek je een bijzonder cadeau om je zakelijke relaties mee te verrassen met kerst? Met bedrukte kleding van Dragonfly ben je verzekerd van een origineel relatiegeschenk! Ga je voor een leuke bedrukte pet, hoodie of muts? We laten je graag de verschillende opties voor een origineel relatiegeschenk zien.

Waarom een relatiegeschenk bedrukken?

Met het bedrukken van een relatiegeschenk kun je alle klanten op. Of het gaat om het bedrukken van een polo, bodywarmer of sweater: je hebt talloze mogelijkheden en veel drukoppervlak om bedrijfsinformatie te plaatsen. Niet alleen is het een leuk en origineel cadeau om te geven, ook dient de bedrukte kleding als promotiemateriaal bij een (sport)evenement, beurs of feest. Bij Dragonfly staan we bekend om onze snelle levering. Dus als je de relatiegeschenken nu bestelt weet je zeker dat je deze op tijd in huis hebt voor de feestdagen.

Een persoonlijk cadeau voor elk budget

Natuurlijk is een bedrukt relatiegeschenk goed voor de naamsbekendheid van je bedrijf, maar daarnaast is het ook een origineel, oprecht en persoonlijk cadeau voor zowel medewerkers als zakelijke relaties. Steek er een persoonlijk kaartje bij en je weet zeker dat het cadeau in goede aarde valt.

Een bedrukt relatiegeschenk geven is bovendien erg aantrekkelijk omdat je in elk budget wel een leuk geschenk vinden kan. Zo kun je met een klein budget kiezen voor het bedrukken van een pet. Heb je een groter budget ter beschikking, dan kan bijvoorbeeld het bedrukken van een hoodie, sweater of polo interessant zijn.

Kleding bedrukken als relatiegeschenk

Bij Dragonfly kunnen we diverse kleding voor je bedrukken als origineel relatiegeschenk:

Een bedrukte muts als relatiegeschenk

In de winter kan de temperatuur flink dalen. Een comfortabele, warme muts is dan precies wat je nodig hebt. En hoe leuk is het als die muts ook nog eens bedrukt is met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf? Onze mutsen hebben we in de kleuren rood, navy en zwart en kun je aan de voorkant laten personaliseren.

Een bedrukte pet als relatiegeschenk

Kies je liever voor een sportiever relatiegeschenk? Dan is een bedrukte pet wat je zoekt. Maak een keuze voor een model en kleur en drukken maar! Een pet wordt al snel even opgezet als je naar buiten gaat, dus de kans is groot dat je bedrijfslogo vaak gezien wordt.

Een bedrukte polo als relatiegeschenk

Polo’s hebben we in verschillende modellen, van diverse materialen en in allerlei kleuren. Het voordeel van een polo bedrukken, is dat je bedrijfslogo’s en andere tekst op verschillende plekken kwijt kan. Denk aan een logo op de borst, op de rug of op de mouw. Daardoor kun je de polo zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

Een bedrukte polo als relatiegeschenk

Als het buiten kouder wordt is het goed om te weten dat je medewerkers en zakelijke relaties er warmpjes bij zitten met een comfortabele sweater. Ga je voor een trui met of zonder capuchon of liever voor een vest? Voor elke sweater geldt dat we ze in diverse kleuren leveren en dat je een bedrijfslogo of -slogan op veel verschillende plekken kunt laten drukken.

Een bedrukte T-shirt als relatiegeschenk

Sporten je zakelijke relaties geregeld met hun kantoor? Of heeft je eigen bedrijf een fanatiek sportteam? Niets is leuker dan hen in een T-shirt met jouw bedrijfslogo te zien sporten. Met een bedrukt T-shirt van Dragonfly kun je dan zeker uit de voeten. Onze T-shirts leveren we in talloze soorten en kleuren en er zijn veel drukoppervlaktes voor een bedrijfslogo of -slogan.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!





    Laat een reactie achter: