Een kledingstuk met eigen logologo of teksttekst maakt nog unieker.

Dragonfly Gepersonaliseerde Kleding

Hoe werkt het?

Bij Dragonfly maakt het niet uit of je 5 of 500 kledingitems bestelt. Wij werken voor grote en minder grote bedrijven maar ook voor particulieren. Elke bedrukking ontwerpen en maken we met de grootste zorgvuldigheid gereed.

Ontdek onze producten

WERKKLEDING

BEDRIJFSKLEDING

CASUAL

STREETWEAR

KIDS & BABIES

Kleding dat bij je hoort

Tijdens je werk zul je een stuk professioneler overkomen als je werkkleding draagt met je eigen logo of dat van het bedrijf waarvoor je werkt. Buiten werktijd is het ook fijn om je eigen authentieke ik te mogen zijn. In vrije tijd wordt onze bedrukte kleding vaak gebruikt bij sport en spel. Maar ook voor promotiedoeleinden van bijvoorbeeld een evenement of organisatie heeft bedrukte bekleding een enorme meerwaarde.

Daarom zorgen wij ervoor dat elk kledingstuk helemaal in jouw eigen kleur en formaat wordt gepersonaliseerd. Zo beschik jij op elk moment over een unieke en perfecte uitstraling! Wij geven jouw bedrijf en jouw persoonlijkheid de kans om zich werkelijk te onderscheiden van anderen.

Borduren op kleding

Voordelen van Dragonfly

Als zelfstandig ondernemer is het mogelijk om een kledingstuk bij te bestellen of eens iets nieuws uit te proberen. Ben je ondernemer met meerdere medewerkers in dienst dan kunnen zij de kleding die jij hebt uitgezocht voor je bedrijf komen passen in onze kledingshop.

Op deze manier hoef je zelf geen grote aantallen kleding op voorraad te hebben. Ook als een nieuwe medewerker bij je start stuur je hem of haar gewoon door naar onze kledingshop. Dan ben je er verzekerd van dat hij/zij altijd de goede maat draagt. Het kan als ondernemer ook erg leuk zijn om bijvoorbeeld stoere mutsen met jouw logo weg te geven ter promotie. Maar ook de particulier is goed af bij ons. Je kunt ook gewoon 1 of meerdere kledingstukken bestellen en er zeker van zijn dat de maat goed is.

Onze druktechnieken

(Laser)flex

In onze kledingshop bestaat de meeste kleding uit minimaal 80% katoen. Katoen leent zich heel goed voor het verwerken van verschillende flex-en flockfolies. Deze folies gebruiken we als jij een bepaalde tekst bedrukt wilt hebben op je kledingstuk.

Textieltransfers

Textieltransfers gebruiken we als er meerdere kleuren nodig zijn of als kleuren in elkaar overlopen. Dragonfly heeft zelf een speciale ‘Digital Transfer Printing’ straat (PPS DTP-600) in huis voor het printen van de transfers.

Sublimatie

Sublimatie is een techniek waarbij jouw ontwerp op een speciaal papier geprint wordt met sublimatie inkt. Deze techniek wordt vaak gebruikt als je een kledingstuk wilt bedrukken met een eigen foto of afbeelding.

Borduren

Dragonfly heeft een werkelijk uniek concept waar het gaat om borduren. Vroeger beperkte het borduren zich tot een maximaal aantal kleuren garen. Dit zorgde ervoor dat logo’s of afbeeldingen zich beperkten tot deze kleuren en waarbij overloop van kleuren niet mogelijk was.

Bekijk onze corporate video

Contactgegevens

Openingstijden:
Maandag 08.30 – 17.00
Dinsdag 08.30 – 17.00
Woensdag 08.30 – 17.00
Donderdag 08.30 – 17.00
Vrijdag 08.30 – 17.00
Of op afspraak 

E-mail

Follow us