Ontdek onze druktechnieken

Bij Dragonfly beschikken we over een breed scala aan druk- en printtechnieken om aan al jouw behoeften te voldoen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te adviseren en de meest passende techniek te selecteren die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen. Of het nu gaat om het bedrukken van kleding, het personaliseren van promotionele artikelen of het creëren van opvallende marketingmaterialen, wij hebben de expertise en de technologie om het voor elkaar te krijgen. Ontdek hieronder de verschillende druk- en printtechnieken die wij aanbieden en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden die we te bieden hebben. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze showroom in Doetinchem voor een persoonlijk advies op maat. 

Textieltransfers

Bij Dragonfly maken we gebruik van speciale ‘Digital Transfer Printing’-technologie waarmee we moeiteloos meerdere kleuren en vloeiende kleurovergangen kunnen realiseren. Onze geavanceerde machines mengen de benodigde kleuren tijdens het printproces, waardoor we levendige en duurzame resultaten kunnen garanderen. Met deze innovatieve techniek brengen we de transfers direct aan op het kledingstuk onder hoge druk en warmte, wat zorgt voor een stevige hechting.

Waarom Dragonfly?

 • Wij zijn de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige textieltransfers.
 • Als toeleverancier bieden we ondersteuning aan bedrijven die t-shirts willen bedrukken, maar niet beschikken over een eigen ‘Digital Transfer Printing’-faciliteit.
 • Bij Dragonfly staan we garant voor professionele en betrouwbare textieltransferdiensten.

Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor gedetailleerde informatie en prijzen. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van je bedrukkingen met onze hoogwaardige en klantgerichte textieltransfers!

Sublimatie

Ontdek de magie van sublimatie!

Sublimatieprinten is een geavanceerde techniek waarmee je unieke ontwerpen kunt creëren op kleding en andere textielproducten. Bij Dragonfly gebruiken we deze methode om jouw ontwerp met speciale sublimatie-inkt op hoogwaardig papier af te drukken. Het echte wonder gebeurt wanneer de inkt onder hitte en druk hecht aan de polyestervezels van het textiel.

Waarom sublimatie?

 • Ideaal voor het bedrukken van kledingstukken met gepersonaliseerde foto’s of levendige afbeeldingen.
 • Creëert duurzame en levendige resultaten.
 • Let op: sublimatie werkt het beste op witte stoffen die voor minstens 80% uit polyester bestaan.

Bij Dragonfly staan we klaar om je te helpen de eindeloze mogelijkheden van sublimatieprinting te ontdekken en je kledingstukken onvergetelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat je inspireren door onze professionele en klantgerichte aanpak!

Laserflex

Ontdek de kracht van laserflex!

In onze kledingshop werken we voornamelijk met kledingstukken gemaakt van minimaal 80% katoen. Dit biedt uitstekende mogelijkheden voor het gebruik van verschillende flex- en flockfolies, waaronder laserflex.

Waarom kiezen voor laserflex?

 • Met laserflex folie kunnen we jouw gewenste tekst of afbeelding met ongeëvenaarde precisie op je kledingstuk bedrukken.
 • In onze shop vind je een uitgebreid assortiment van kleuren en maten laserflex folies, zodat je altijd een optie vindt die perfect bij jouw ontwerp past.
 • Dankzij de veelzijdigheid van laserflex kunnen we zelfs afbeeldingen in meerdere kleuren printen, waardoor je ontwerp tot leven komt op je kledingstuk.

Bij Dragonfly helpen we je graag om de mogelijkheden van laserflex te ontdekken en unieke, opvallende bedrukkingen voor jouw kleding te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat je inspireren door onze professionele en klantgerichte aanpak!

Gepersonaliseerde stickers

Voeg een persoonlijk tintje toe met gepersonaliseerde stickers!

Bij Dragonfly bieden we niet alleen kwalitatieve kleding, maar ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde stickers te laten drukken. Of je nu op zoek bent naar stickers voor decoratie, promotie of andere doeleinden, wij staan voor je klaar.

Waarom kiezen voor onze gepersonaliseerde stickers?

 • Onze geavanceerde printer levert uitstekende prestaties en veelzijdigheid, waardoor jouw stickers altijd perfect tot hun recht komen.
 • Met heldere inkten en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat jouw gepersonaliseerde stickers er professioneel uitzien en lang meegaan.

Laat je creativiteit de vrije loop en voeg een persoonlijk tintje toe aan je producten, verpakkingen, geschenken of andere items met onze op maat gemaakte stickers. Ontdek de mogelijkheden en maak een blijvende indruk met unieke en gepersonaliseerde stickers van Dragonfly. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Aanleverspecificaties voor jouw perfecte bedrukking en borduursel!

Bij Dragonfly willen we ervoor zorgen dat jouw ontwerpen perfect worden afgedrukt en geborduurd op jouw kledingstukken. Daarom hebben we enkele aanleverspecificaties opgesteld om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten krijgt.

Hoe lever je bestanden aan?

 • Zorg ervoor dat jouw logo voldoende pixels heeft voor een scherpe afdruk (minimaal 800px). Onvoldoende pixels kunnen leiden tot een minder duidelijke weergave van jouw ontwerp.
 • Voor de programma’s die wij gebruiken, zijn PDF, AI, EPS of JPG/JPEG bestanden vereist. Het soort bestand hangt af van hoe je jouw logo afgebeeld wilt hebben. Zorg ervoor dat het ‘open’ bestanden zijn die wij kunnen bewerken in onze programma’s.
 • Als je alleen tekst op je kleding wilt, is geen bestand nodig. Je kunt passende folie, lettertype en grootte uitkiezen in onze showroom.

Geef de locatie goed door!

 • Bedrukkingen en borduursels kunnen op verschillende plekken worden aangebracht. Bij online bestellingen kun je de locatie selecteren in onze configurator. Bij telefonische bestellingen is het handig om van tevoren na te denken over de locatie van de personalisatie. Op die manier kunnen wij snel inventariseren wat mogelijk is.

Ben je benieuwd of je logo geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op! We staan klaar om je te helpen en advies te geven voor een perfecte personalisatie.

Vragen?

Heb je vragen over het bedrukken van kleding? Neem dan eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier, of kom langs in onze showroom in Doetinchem!

  Openingstijden:
  Maandag 08.30 – 17.00
  Dinsdag 08.30 – 17.00
  Woensdag 08.30 – 17.00
  Donderdag 08.30 – 17.00
  Vrijdag 08.30 – 17.00
  Of op afspraak 

  E-mail

  Follow us