Image Alt

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Op deze pagina leggen we de belangrijkste vragen uit over levertijd, betalen en verzenden/retourneren. Voor andere vragen kun je contact zoeken via de e-mail; of bel; (telefoonnummer).

Levertijd

Onze levertijd is zo snel mogelijk na akkoord op de digitale proefdruk. 

Wij brengen je op de hoogte als kleding niet voorradig is en informeren je dan over de levertermijn zodat je zelf kunt beslissen of je wilt wachten op het product of eventueel een ander product wilt uitkiezen. 

Betalingen

Betaling is altijd vooraf (of in overleg anders).

Verzenden

De kleding kan worden afgehaald bij ons bedrijf in Doetinchem. Wil je de kleding voor of na de openingstijden afhalen dan is dat ook mogelijk. Je krijgt dan een code van 1 van onze kluisjes waar uw kleding klaar ligt. 

De verzendkosten zijn gratis voor orders boven de 150 euro. Bij orders onder de 150 euro betaalt u 5,95 verzendkosten. Voor het buitenland hanteren wij aangepaste verzendtarieven. 

Retourneren

oor wat betreft retourneren onderscheiden we twee soorten producten:

Maatwerkproducten 

Je kunt kleding die speciaal voor jou is bedrukt, geborduurd of op een andere manier gepersonaliseerd is niet retourneren. Deze producten hebben een persoonlijk karakter. Uiteraard staan wij wel in voor de kwaliteit van onze producten. Als er bij levering iets niet in orde is horen wij dit graag direct en lossen we het probleem op. 

Niet maatwerkproducten

Kleding die onbedrukt bij ons is gekocht kunt je uiteraard retourneren. Het is hierbij wel belangrijk dat de kleding niet is gedragen, gewassen of beschadigd en dat het in de originele verpakking zit. Ook de aankoopnota moet bijgesloten worden zodat wij kunnen zien dat jij de kleding bij ons hebt gekocht. De termijn voor het retourneren van de kleding is een maand. Je kunt de kleding afleveren in ons pand in Doetinchem of via de post. Doe je dit per post dan betaal je zelf de verzendkosten.

Klachten en verbeterpunten nemen wij enorm serieus. Laat het ons vooral weten als we iets kunnen verbeteren in ons werkproces of in onze dienstverlening.