Tee Jays

  /  Tee Jays

Hoogwaardige modieuze basics voor man en vrouw.

De beste pasvorm en kwaliteit zorgt ervoor dat Tee Jays de beste keuze is voor iedereen die er professioneel uit wil zien.

Kwaliteit en design door professionele ontwerpers en technici al meer dan 25 jaar lang. Een collectie met de beste prijs kwaliteit verhouding.

Tee Jays
Tee Jays werd in 1976 opgericht in het prachtige landschap van Alabama, VS door Terry Wylie. Terry's visie was om het beste commerciƫle T-shirt ter wereld te produceren. Een visie die hij meer dan 25 jaar beheerste door miljoenen T-shirts over de hele wereld te verkopen.
Met passie voor het merk en de visie is Tee Jays als Europees commercieel textielbedrijf opgericht dat zich focust op de trends uit de retail en met basics in de juiste pasvorm en design.

De belangrijkste elementen van het merk TEE JAYS zijn nog steeds kwaliteit en design. De ontwerpers en technici van TEE JAYS blijven uitstekende stijlen en kwaliteiten ontwikkelen en streven er voortdurend naar nieuwe normen te stellen.
Door de generaties heen heeft TEE JAYS een van Europa's meest unieke basiscollecties. Een collectie met de beste combinatie van kwaliteit en prijs.

De collectie van Tee Jays

De keurmerken van Tee Jays

Tee Jays is lid van Amfori. Amfori is een bedrijfsvereniging voor duurzame handel. Deze vereniging houdt zich bezig met verantwoodelijke en open wereldhandel. Tee Jays is hierbij aangesloten om beter inzicht te hebben in zijn supply chain.

Producten van Tee Jays zijn voorzien van de 100 OEKO-TEX standaard. Dit is een van de best aangeschreven textiel certificeringen die garandeert dat de kleding geen schadelijke stoffen bevat.