Werkkleding bedrukken met logo

Overweeg je om het logo van je bedrijf, merk of event op je werkkleding te bedrukken? Je leest hier alles over jouw werkkleding laten bedrukken met eigen logo. Een zichtbaar logo op de kleding creëert herkenbaarheid. Daarnaast vertegenwoordigen werknemers die de bedrukte werkkleding met eigen logo dragen jouw organisatie. Iets wat zorgt voor meer verbondenheid met het bedrijf. Bovendien straalt gepersonaliseerde werkkleding een hoge mate van professionaliteit uit, wat de betrouwbaarheid van jouw bedrijf vergroot. Benieuwd naar de mogelijkheden om werkkleding te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo? Lees dan snel verder!

Werkkleding met logo mogelijkheden

Als het gaat over het bedrukken van een eigen logo op werkkleding is er veel mogelijk bij Dragonfly. Wij adviseren je graag over de best mogelijke plaats en de grootte van het logo. Zo kijken we bijvoorbeeld naar een plek waar het bedrukte logo de langste levensduur heeft en jouw werkkleding niet beschadigd raakt. Uiteraard geldt er een minimale en een maximale grootte voor de te bedrukken logo’s per plek. Zo kan logischerwijs een logo op de rug of borst groter zijn dan bijvoorbeeld op de mouw. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van zowel werkkleding als te bedrukken logo garanderen.

 

Naast bedrukken is borduren ook mogelijk. Met borduren creër je een luxere uitstraling en een nóg langere levensduur van de werkkleding. Benieuwd naar wanneer je een logo laat bedrukken op je werkkleding en wanneer je een logo borduurt? Wij adviseren je graag!

Logo bedrukken

Logo’s bedrukken we door middel van zogenoemde transfers. De voordelen hiervan zijn:

  • Textieltransfers zorgen voor een zeer scherp en gedetailleerde resultaat;
  • Logo’s zijn te bedrukken in alle denkbare kleuren, zelfs gradients (kleurverloop) behoren tot de mogelijkheden;
  • Doordat het logo op de kleding gedrukt wordt en niet ín de kleding, is het bedrukken van een logo zeer geschikt voor waterdichte werkkleding.

Logo borduren

Het borduren van een logo op je werkkleding geeft nét even dat extra luxe tintje. Andere voordelen van borduren zijn:

  • Een mooi en duurzaam resultaat met een lange levensduur;
  • Het borduurde ontwerp bestaat, net als de werkkleding, uit textiel. Hierdoor blijft de kleur en vorm zelfs na vele wasbeurten in tact;
  • Door de modernste technologie zijn wij in staat om elke denkbare kleur te borduren; dus ook kleurverloop! (gradient)

Werkkleding met eigen logo laten bedrukken?

Via onze handige webshop kun je snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor jouw eigen logo op werkkleding. Heb je een vraag of ben je niet helemaal zeker of jouw logo wel gedrukt kan worden? Neem dan contact met ons op! We staan graag voor je klaar.

Vragen?

Openingstijden:
Maandag 08.30 – 17.00
Dinsdag 08.30 – 17.00
Woensdag 08.30 – 17.00
Donderdag 08.30 – 17.00
Vrijdag 08.30 – 17.00
Of op afspraak 

E-mail

Follow us