Back to top
Image Alt

Dragonfly

Wie zijn wij?

Een kledingstuk met je eigen logo of tekst bedrukken maakt jouw uitstraling unieker. 

Tijdens je werk zul je een stuk professioneler overkomen als je werkkleding draagt met je eigen logo of dat van het bedrijf waarvoor je werkt. Buiten werktijd is het ook fijn om je eigen authentieke ik te mogen zijn. In vrije tijd wordt onze bedrukte kleding vaak gebruikt bij sport en spel. Maar ook voor promotiedoeleinden van bijvoorbeeld een evenement of organisatie heeft bedrukte bekleding een enorme meerwaarde. 

Daarom zorgen wij ervoor dat elk kledingstuk helemaal in jouw eigen kleur en formaat wordt gepersonaliseerd. Zo beschik jij op elk moment over een unieke en perfecte uitstraling! Wij geven jouw bedrijf en jouw persoonlijkheid de kans om zich werkelijk te onderscheiden van anderen.

Hoe werkt het?

Als zelfstandig ondernemer is het mogelijk om een kledingstuk bij te bestellen of eens iets nieuws uit te proberen. Ben je ondernemer met meerdere medewerkers in dienst dan kunnen zij de kleding die jij hebt uitgezocht voor je bedrijf komen passen in onze kledingshop.

Op deze manier hoef je zelf geen grote aantallen kleding op voorraad te hebben. Ook als een nieuwe medewerker bij je start stuur je hem of haar gewoon door naar onze kledingshop. Dan ben je er verzekerd van dat hij/zij altijd de goede maat draagt. Het kan als ondernemer ook erg leuk zijn om bijvoorbeeld stoere mutsen met jouw logo weg te geven ter promotie. 

Maar ook de particulier is goed af bij ons. Je kunt ook gewoon 1 of meerdere kledingstukken bestellen en er zeker van zijn dat de maat goed is. 

Contactgegevens en openingstijden

Dragonfly
Transportweg 15
7007CL Doetinchem 

Telefoon 06 123 130 91 

E-mail info@dragonfly.nl 

Openingstijden

Maandag 09.00 – 14.00
Dinsdag 09.00 – 14.00
Woensdag 09.00 – 14.00
Donderdag 09.00 – 14.00
Vrijdag 09.00 – 14.00

Of op afspraak

Follow us