Dragonfly

  /  Kleding   /  Waarom zijn polo’s het beste kledingstuk?
polo bedrukken

Waarom zijn polo’s het beste kledingstuk?

Wanneer je kiest voor nieuwe bedrijfskleding of een gepersonaliseerd kledingstuk komt de polo al snel naar voren als een van de opties, maar waarom eigenlijk?

De polo is een onmisbaar kledingstuk en een essentieel onderdeel van elke kledingkast. De polo kan gedragen worden op formele en informele gelegenheden, maar bijvoorbeeld ook als sportkleding. Dit maakt de polo een veelzijdig kledingstuk. In de jaren twintig werd het poloshirt ontworpen. Destijds werd het veel gedragen tijdens diverse sporten, voornamelijk tijdens tennis. Pas in de jaren zestig trad de polo uit zijn sportieve context en werd het ook gedragen tijdens andere gelegenheden.

Door zijn comfort en duurzaamheid is de polo uitgegroeid tot een van de belangrijkste kledingstukken die in bijna elke kledingkast is terug te vinden. Je kan wel stellen dat de polo tegenwoordig een van de meest populaire kledingstukken is.
Bij Dragonfly zijn we gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van polo’s. Wij beschikken over een breed assortiment polo’s in allerlei soorten, kleuren en maten. Door de polo te voorzien van een bedrukking creëer je een moderne uitstraling en is het mogelijk om veel detail toe te voegen aan je ontwerp. Wanneer er wordt gekozen voor een borduursel kies je voor een luxueuzere look die vele jaren mee gaat.

Beide opties zorgen ervoor dat je de polo kan dragen tijdens dagelijkse werkzaamheden en formelere aangelegenheden.

 

.

Ons assortiment polo’s

Bij Dragonfly bieden wij een groot assortiment aan polo’s aan. Onze polo’s kunnen zowel geborduurd als bedrukt worden.

De volgende type polo’s hebben wij in ons assortiment:

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

    Laat een reactie achter: