Dragonfly

  /  Kleding   /  Waarom een T-shirt bedrukken een goed idee is

Waarom een T-shirt bedrukken een goed idee is

Een bedrukt T-shirt kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Zo is het bedrukken van een T-shirt met een logo, embleem of toepasselijke tekst zeer geschikt als relatiegeschenk. Maar kan het bedrukken van T-shirts ook ideaal zijn voor bedrijven die zoeken naar uniforme bedrijfskleding voor hun personeel. Zoals je ziet: met het bedrukken van een T-shirt kun je alle kanten op.

Een T-shirt bedrukken: hoe werkt het?

Voor het bedrukken van T-shirts gebruiken we bij Dragonfly een techniek die specifiek te gebruiken is voor katoen: flex- en flockfolies. Deze folies zijn in de shop van Dragonfly verkrijgbaar en in alle kleuren en maten verkrijgbaar die je hebben wilt. Daardoor kunnen we op het T-shirt altijd het logo of de afbeelding drukken die je hebben wilt. Afbeeldingen in meerdere kleuren printen we met onze laserflex op het T-shirt.

Ben je benieuwd of we jouw wens ook kunnen realiseren? Neem contact met ons op!

Waarvoor wil je een T-shirt bedrukken?

Voordat je van start gaat met personaliseren is het belangrijk om te bepalen waar je het T-shirt voor gaat gebruiken. Het aanschaffen van bedrijfskleding met logo of een T-shirt om cadeau te doen als relatiegeschenk zijn bijvoorbeeld twee verschillende doeleinden. Het is belangrijk om voor het bedrukken rekening te houden met het doel van de bedrukking.

T-shirt bedrukken voor promotie

Wil je T-shirts laten bedrukken voor promotionele doeleinden zoals flyeren? Dan is het belangrijk dat het logo of de tekst op het T-shirt goed zichtbaar is. Het is hiervoor belangrijk om te kiezen voor een groot logo met heldere kleuren, om zo opvallend mogelijk te zijn. Aangezien je deze kleding niet op dagelijkse basis zal dragen, hoef je hiervoor niet het duurste T-shirt uit het assortiment te kiezen.

T-shirt bedrukken als bedrijfskleding

Een logo, embleem of tekst heeft voor bedrijfskleding een andere functie. Ook hier is het van belang dat het logo zichtbaar is en attentiewaarde heeft. Tegelijkertijd moet het ook zorgen voor een professionele uitstraling en voldoet in veel gevallen een bescheiden logo op de borst of mouw. Omdat bedrijfskleding bijna dagelijks gedragen wordt, is draagcomfort extra belangrijk. Een T-shirt van goede kwaliteit is dan ook raadzaam. Niet alleen omdat het lekkerder zit, ook gaan de T-shirts langer mee.

T-shirt bedrukken als relatiegeschenk

Als je een bedrukt T-shirt cadeau doet als relatiegeschenk is het design het belangrijkst. Je wilt uiteraard dat het T-Shirt er mooi en professioneel uitziet. Zo weet je zeker dat het T-shirt met veel plezier gedragen wordt. Zorg er bij een bedrukt T-shirt als cadeau dan ook voor dat het design er goed uitziet.

Hoeveel T-shirts bedrukken?

Indien je T-shirts wilt laten bedrukken voor promotionele doeleinden of als bedrijfskleding, dan kan het lastig inschatten zijn hoeveel stuks je precies nodig hebt. Het is hierbij goed om te weten dat Dragonfly bij het bestellen van bedrukte T-shirts staffelkorting berekent op de totale order. Dus hoe hoger het aantal T-shirts is dat je aanschaft, hoe goedkoper de T-shirts per stuk zijn. Deze staffelkorting gaat pas in bij een bepaald aantal stuks. Zo is de prijs van 25 T-shirts goedkoper dan van 24 stuks.

Design maken voor bedrukt T-shirt

Heb je bepaald wat voor T-shirt je wilt laten bedrukken en voor welk doeleinde? Het enige dat je dan nog te doen staat is het maken van een mooi design. Voor het maken van het design moet je een paar vuistregels in je achterhoofd houden:

  • Zorg ervoor dat het design schaalbaar is naar verschillende formaten. Dan weet je zeker dat het ontwerp voor elke situatie geschikt is.
  • Maak een ontwerp dat past bij het gevoel dat je wilt uitstralen. Voor promotionele doeleinden mag het ontwerp wat fellere kleuren bevatten dan bijvoorbeeld een bedrijfsshirt.
  • Je kunt het design het beste in een vectorbestand ontvangen en aanleveren. Met een vectorbestand kun je het formaat van het ontwerp nog eenvoudig aanpassen, maar blijft de kwaliteit van het design overeind.

Kom je er niet uit met het design voor het T-shirt en kun je wel wat hulp gebruiken? Bij Dragonfly hebben we een professionele designer in dienst die jou kan helpen bij het maken van een design. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

    Laat een reactie achter: