Dragonfly

  /  Kleding   /  Softshell jas bedrukken: warm en stijlvol!
Softshell jas bedrukken: warm en stijlvol

Softshell jas bedrukken: warm en stijlvol!

Het wordt vroeger donker en de temperaturen dalen. Dat kan maar één ding betekenen: we gaan weer richting de winter. Een stijlvolle en warme bedrijfsjas mag dan niet ontbreken bij je personeel. Zo kunnen zij ook op koude dagen comfortabel werken. En laat je softshell jas bedrukken met een logo of huisstijl, dan ben je verzekerd van een echt teamgevoel op de werkvloer!

Wat is een softshell jas?

Een softshell jas is de ideale jas om in te werken. Deze jassen zijn licht van gewicht en je kunt je er door het sportieve materiaal goed in bewegen. De softshell jas is gemaakt van een waterafstotend materiaal en tegelijkertijd winddicht, wat ideaal is als je in het najaar zo nu en dan buiten aan het werk moet. Tegelijkertijd ademt de stof van de softshell jas ook uitstekend, waardoor je er niet snel in transpireert als je in de jas aan het werk bent.

 

Waarom een softshell jas als bedrijfsjas?

De softshell jas is erg geschikt voor personeel dat veel buiten werkt. Het materiaal is ademend en waterafstotend en licht van gewicht, dat maakt het draagcomfort tijdens het werk extra hoog. Zie de jas als een soort vest dat je het liefst niet meer uit wilt doen. Wordt de jas tijdens de inspanning toch te warm, dan is deze ook nog gemakkelijk op te vouwen en op te bergen.

 

Waarom een softshell jas bedrukken?

Een softshell jas bedrukken met bedrijfslogo of in huisstijl zorgt ervoor dat je personeel extra herkenbaar is op de werkvloer. Het creëert tegelijkertijd een teamgevoel onder je medewerkers en een uniforme, professioneel uitstraling. Bovendien is de extra zichtbaarheid en naamsbekendheid door het bedrijfslogo op de jas natuurlijk ook mooi meegenomen.

Goede bedrukte bedrijfskleding is het visitekaartje van je organisatie. Als de kleding ook nog eens als gegoten zit, weet je zeker dat iedereen de bedrijfskleding met liefde en trots draagt. Bij Dragonfly zit dat wel goed. Comfort en kwaliteit gaan bij ons hand in hand.

Waar op letten bij softshell jas bedrukken?

Als je een softshell jas bedrukken wil, is het belangrijk dat je de juiste techniek gebruikt. Het is natuurlijk mogelijk om de bedrijfsjas te borduren, maar door de gaatjes die je daarmee maakt is de jas automatisch minder waterafstotend. Daarom is het handiger om te kiezen voor echte druktechniek.

Wil je advies over het bedrukken van de bedrijfsjassen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze specialisten denken graag met je mee!

 

Wat kan wel en niet bij het bedrukken van een softshell jas?

Een softshell jas bedrukken bij Dragonfly kan op diverse punten. Zo heb je drie punten aan de voorkant van de jas, namelijk links en rechts op de borst en op het midden van de borst. Op de achterkant kun je ervoor kiezen om links, rechts of midden op de rug te laten bedrukken. Ook hoog midden op de rug behoort tot de opties. Tot slot heb je nog de mogelijkheid om links en rechts de mouwen van de jas te laten bedrukken, zowel boven bij de schouder als onderaan bij het armsgat.

 

Bedrukte softshell jas online bestellen

Bij Dragonfly geven we je graag een prettige klantervaring. Dus of jij nou de bedrukte softshells online wilt bestellen of liever bij ons langskomt in de shop, we helpen je graag verder.

Wil je een softshell jas bedrukken? Dat kan eenvoudig online. Kies op de website de kleur, de maten die je nodig hebt en de locaties waar je een bedrijfslogo of huisstijl wilt toevoegen en wij maken een offerte voor je.

Wil je eerst wat meer informatie inwinnen over de jassen, de materialen of onze druktechnieken, kom dan gerust langs in onze showroom in Doetinchem. Onze specialisten beantwoorden graag al je vragen.

    Laat een reactie achter: